Dnevni horoskop za 25.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas je moguć i prekovremeni rad ili će se deo dodatnih obaveza svaliti na vaša leđa. Ne verujte kolegama. LJUBAV - Partner neprestano traži da mu se posvetite, a kada to učinite njemu nije do vas. Drugi put ne čekajte da vam on to traži. ZDRAVLJE - Oprez pri dužim putovanjima.


♉ BIK


POSAO - Danas vrlo lako možete napraviti nekakav propust. Ili ćete zaboraviti na važan razgovor ili ćete se preračunati kod plaćanja. LJUBAV - Jedna osoba taman je htela da vam nešto kaže, kad vi, ili ste taman prekinuli vezu, ugasili računar ili zamakli iza ugla. ZDRAVLJE - Izbegavajte podizanje tereta.


♊ BLIZANCI


POSAO - Danas obnavljate saradnju sa starim poslovnim klijentima ili saradnicima. Vodite glavnu reču u porodici. LJUBAV - Vratite stari stil oblačenja jer novi nije po ukusu osobe koja vam se dopada. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♋ RAK


POSAO - Vreme danas kao da je stalo, te pokušavate da se zabavite dok čekate na vesti i nove klijente. LJUBAV - Partner danas može kasniti ili vam pomeriti sastanak za sat, dva. Moguć je i susret sa bivšim partnerom na kojeg ste zaboravili. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Ukoliko težite da dođete do novca koji nije vaš, morate lagati, a uz to obećavati kule i gradove. Ako je neko dobar glumac, onda ste to vi. LJUBAV - Ako ste u braku, ostaćete u kući ali ne zato što biste vi to hteli, nego zato što osećate da ste to dužni voljenoj osobi. ZDRAVLJE - Slabo varenje.


♍ DJEVICA


POSAO - Šta god da uradite, to danas neće biti primećeno, zato je najbolje da se povučete i ne očekujte ništa. Poziv starije osobe. LJUBAV - Imate priliku da se danas tajno sretnete sa bivšim partnerom sa kojim lako možete obnoviti vezu. ZDRAVLJE - Vrtoglavica.


♎ VAGA


POSAO - Ako se dobro organizujete i napravite listu prioriteta uspećete da sve svoje obaveze završite na vreme. Ne zaboravite na važan poziv. LJUBAV - Vage koje su u braku duriće se na svog partnera, a to može prouzrokovati još veću ljutnju drage osobe. ZDRAVLJE - Pazite da ne pregorite. Sunčanica.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ne prija vam razgovor sa jednom starijom osobom i želećete da je danas izbegnete. LJUBAV - Sećanje na osobu iz prošlosti nikako ne možete da izbrišete, jer ona vam se vraća i u snu. ZDRAVLJE - Depresija.


♐ STRIJELAC


POSAO - Na napad autoratitvne osobe imate smišljen izgovor. Drugi put pokušajte da se skoncetrišete na ono što vam drugi govore. LJUBAV - Partner vas može iznenaditi i doći kući kada vi to ne očekujete. Pozovite stare prijatelje jer su vas se uželeli. ZDRAVLJE - Bolovi u nogama.


♑ JARAC


POSAO - Budite oprezni sa klijentima jer jedan od njih vas može prevariti za novac ili to pokušati. LJUBAV - Jedna osoba iz daleka vam popravlja raspoloženje. Uveče izađite u šetnju ili otiđite na piće do obližnjeg kafića. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♒ VODOLIJA


POSAO - Našli ste se u pat poziciji. Da biste sproveli neke svoje poslovne zamisli potrebna vam je finansijka pomoć koju trenuntno nemate. LJUBAV - Danas niste raspoloženi za vođenje ljubavi a to može uvrediti partnera, iako će se on ponašati kao da to nije ništa. ZDRAVLJE - Ginekološki problemi kod dama.


♓ RIBE


POSAO - Ukućani od vas traže pomoć, tj. da nešto obavite umesto njih jer smatraju da ćete to vi bolje znati. LJUBAV - Ako pronađete malo slobodnog vremena predložite partneru kraću šetnju i porciju sladoleda. ZDRAVLJE - Solidno je.