Dnevni horoskop za 26.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Imate veoma dobre ideje koje možete sprovesti uz pomoć svojih poznanika. Tačno znate na koga možete da računate. LJUBAV - Niste sigurni šta osećate prema partneru. Imate utisak da ste se dosta ohladili u odnosu na pre. Pokušajte da povratite strastvenost. ZDRAVLJE - Nije loše.


♉ BIK


POSAO - U sjajnom ste poslovnom periodu kada možete uspešno započeti neke nove poslove koji bi trebalo da vam donesu dodatnu zaradu. LJUBAV - Niste u mogućnosti da budete non stop sa partnerom i to je ono što vas muči. Udaljenost može da prouzrokuje nepoverenje ili da zahladni vaša osećanja. ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Bolje je da o nečemu šta ste čuli ne govorite kolegama, jer time možete naneti samo još veću šteti sebi i svom ugledu. LJUBAV - Partner je danas sebi "nakalemio" puno obaveza, zbog čega nema vremena za opuštanje i odmaranje. Pomozite mu. ZDRAVLJE - Bolovi u zglobovima.


♋ RAK


POSAO - Bićete u prednosti ukoliko od kolega sa kojima radite, sakrijete neke stvari ali nije preporučljivo da igrate na kvarno. LJUBAV - Omiljeni ste kod suprotnog pola i jedna vesela, pozitivna i inteligentna osoba se raspituje o vama.Vi se nećkate ali uskoro bi mogli da popustite pa čak i da se zaljubite. ZDRAVLJE - Izbegavajte hladne i gazirane napitke.


♌ LAV


POSAO - Kolege vam mogu pomoći preko svojih poznanika da regulišete finansijska pitanja. Izbegavajte sumnjive poslove jer zbog njih možete imati problema. LJUBAV - Niste dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. Trudite se da na sve načine sakrijete svoje tajne. ZDRAVLJE - Oprez u saobraćaju.


♍ DJEVICA


POSAO - Ponekad je dobro da nekim ljudima namerno pričate loše stvari o svom konkuretnu kako biste stvari okrenuli u svoju korist. LJUBAV - Pokušajte da ostanete pribrani i hladni na razne provokacije koje dolaze od strane voljene osobe. Bivša ljubav razmišlja o vama. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♎ VAGA


POSAO - Nervira vas kada ljudi sa kojima sarađujete nisu dostupni kada vam trebaju. Potrebna vam je osoba od poverenja. LJUBAV - Ukoliko ste u braku, možete se raspravljati sa partnerom oko kućnih obaveza i prioriteta ili zbog nekog člana porodice koji radi protiv vas. ZDRAVLJE - Jedite više svežeg voća.


♏ SKORPIJA


POSAO - Jedna osoba iz inostranstva je oduševljena vašim radom. Iskoristite mogućnosti koje vam se nude. LJUBAV - Preko osobe sa kojom radite možete čuti neke stvari vezane za prošlost vašeg partnera ali nedozvolite da to utiče na vašu vezu jer vi time niste direktno pogođeni. ZDRAVLJE - Moguća prehlada.


♐ STRIJELAC


POSAO - Situacija na poslu je solidna, ali neke poslovne pregovore i razgovore morate ostaviti za narednu nedelju. LJUBAV - Partner može biti ljubmoran što toliko vremena provodite sa prijateljima a nekoga od njih će on smatrati za svog suparnika. ZDRAVLJE - Pijte više tečnosti.


♑ JARAC


POSAO - Jedna osoba će vam se prvo otvoreno suprotstaviti a onda povući.Nemojte misliti da ste pobedili, jer će vam verovatno iz ljubomore, pokušati da vam nešto smesti. LJUBAV - Mnogi se okreću za vama ili se raspituju o vama. Moguć telefonski poziv ili susret sa osobom koja vam se dopada. ZDRAVLJE - Više se šetajte.


♒ VODOLIJA


POSAO - Na poslu možete praviti greške,jer delujete iscrpljeno i slomljeno, a posla i zarade neće biti.Slušanje muzike na radnom mestu može na vas delovati podsticajno. LJUBAV - Ukoliko ste u braku ili stalnoj vezi, ne bi trebalo da bude većih problema ako uspete da istrpite partnerove hirove. ZDRAVLJE - Izbegavajte masnu hranu.


♓ RIBE


POSAO - Nemate smisao za marketing i svaki vaš pokušaj da tim putem promovišete svoj posao može doneti više štete nego koristi. LJUBAV - Želećete da sa partnerom raspravite neke nejasnoće iz prošlosti.Ponovo će vam se pojaviti sumnja zbog događaja koje slutite da su se možda odigrale. ZDRAVLJE - Pazite na ishranu.