Dnevni horoskop za 27.3.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Imate poverenja u svoje prijatelje jer tačno znate ko je za šta sposoban i koliko na njih možete da računate. LJUBAV - Osoba sa kojom ste nekad bili u vezi raspituje se o vama u tajnosti. Mogućnost susreta i obnove veze. ZDRAVLJE - Solidno je.


♉ BIK


POSAO - Prethodnih dana ste trošili preko mere, a sada će se to odraziti na celokupno stanje vaših finansija. Dugovi se gomilaju. LJUBAV - Prijaju vam lepe reči koje vam upućuje jedna osoba, ali ne znate da li joj se dopadate ili ne. ZDRAVLJE - Osećate se dobro.


♊ BLIZANCI


POSAO - Ponekad je potrebno da radite neki posao iako znate da od njega nemate velike koristi. Razmislite da na poslu ponudite popust ili sniženje. LJUBAV - Bivši partner se raspituje o vama preko zajedničkih prijatelja. Zauzeti Strelčevi, potrebni ste svom partneru. ZDRAVLJE - Dobro je.


♋ RAK


POSAO - Ne verujete da je put do uspeha lak i baš zbog toga ne možete da poverujete da će se jedan posao pokrenuti sam od sebe. LJUBAV - Mogućnost tajnog susreta sa osobom čije vam prisustvo veoma prija. To se može desiti na vašem ili njenom radnom mestu. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♌ LAV


POSAO - Danas ćete imati intezivne kontakte sa ljudima iz okruženja ali i iz inostranstva. Da bi ostvarili uspeh morate da primenite taktiku u konverzaciji. LJUBAV - Voljena osoba će se obradovati vašem pozivu ili poruci te se zbog toga ne ustručavajte da mu - joj se javite. ZDRAVLJE - Manji problemi sa beškikom.


♍ DJEVICA


POSAO - Ovih dana bi vam najviše odgovarao posao menadžera. Vidite prilike i tamo gde ih drugi ne primećuju. LJUBAV - Uveče predložite partneru da odete negde na sladoled, a ako on nije raspoložen kupite sladoled, pustite neki film i uživajte. ZDRAVLJE - Promenite obuću.


♎ VAGA


POSAO - Osoba od autoriteta zahteva od vas da budete odgovorniji prema poslu, a tu se podrazumeva da on očekuje da završite sve započete obaveze, kao i da stižete na posao na vreme. LJUBAV - Gledate da svaki slobodan trenutak provedete u kakvom finom kafiću ili restoranu gde se osećate najispunjenije. ZDRAVLJE - Prijalo bi vam više sportskih aktivnosti.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ako vam poslodavac poveri jedan tajni zadatak sa uspehom ćete ga završiti. Volite da budete na usluzi drugima. LJUBAV - Lepo veče možete provesti i u društvu ljudi iz porodice ali i mlađih osoba. Poziv osobe koju znate od ranije. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Kreće vaš srećan period kada su finansije u pitanju, mada ćete morati malo više da potegnete nego obično. Saradnja sa starijom osobom. LJUBAV - Ako još uvek niste u vezi, otiđite u prirodu, park ili na selo, jer tamo možete sresti osobu po vašem ukusu. ZDRAVLJE - Brzo se umarate.


♑ JARAC


POSAO - Prijaju vam poslovi gde ne dolazite u direktan kontakt sa drugim ljudima. Što mirnije, za vas bolje. LJUBAV - Osoba sa kojom ste nekada bili u vezi razmišlja o vama. Moguć je uskoro u susret sa njom, ali i obnova veze. ZDRAVLJE - Najpre će vas relaksirati zanimljiva knjiga.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ulazite u kritično razdoblje kada je posao u pitanju. Ako želite da ga pospešite treba da razmislite o reklamiranju i boljeg predstavljanja onog čime se bavite. LJUBAV - Moguć je susret sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete želeti da razgovorate do zore. ZDRAVLJE - Posetite zubara.


♓ RIBE


POSAO - Neke poslovi vas nerviraju jer su monotoni ili zato što su vam dosadili ali od njih imate koristi. LJUBAV - Danas zračite posebno. Raspoloženje prenosite i na sve iz okruženja koji bi želeli da se druže sa vama. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Budite pažljivi kada podižete teške predmete.