Dnevni horoskop 1.4.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Moguća je iznenadna poseta ili nenajavljeni gosti koji će vas obradovati. Slobodnim Ovnovima romantična prilika, a vi ćete biti spremni da iskoristite to što je pred vama. POSAO- Mogli bi ste danas doći do korisnih informacija vezanih za vaš posao ili biznis. ZDRAVLJE – Izbegnite da preterujete u bilo čemu, što može narušiti vaše zdravlje.


♉ BIK


LJUBAV- Ne dozvolite da se nervirate zbog sitnica i da ulazite u polemike sa članovima porodice. Slobodnim Bikovima, u emotivnoj sferi, bez poteškoća, pa iskorisite prilike da ispunite svoje želje. POSAO- Ako ostanete istrajni i uporni, nagrada vam neće izmaći. ZDRAVLJE- Tegobe koje imate, prolaznog su kakartera i uskoro ćete se bolje osećati.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Vreme sukoba sa partnerom sada je iza vas i ovo je odlična prilika da zajednički napravite pozitivne promene u vašem životu. Slobodni Blizanci će po svoj prilici morati da donesu važnu odluku u svom ljubavnom životu. POSAO- Neko će želeti sa vama da razgovara jer mu je potrebna vaša pomoć. ZDRAVLJE- Vratite ravnotežu u vašoj ishrani.


♋ RAK


LJUBAV – Možete se osloniti na pomoć članova porodice. Slobodni Rakovi bi trebali da razmisle o osobi koja vam je pravi prijatelj. POSAO- Putovanje koje je u planu, doneće vam bolje prilike u poslovnoj sferi. ZDRAVLJE- Čuvajte se upala i infekcija


♌ LAV


LJUBAV- Partner bi mogao biti nerasapoložen, a vi možete pomoći, ako ublažite neke svoje stavove i uverenja. Slobodnima Lavovima zvezde savetuju da izađete u provod i dobro se zabavite. POSAO- Okolnosti će ići u vašu korist. ZDRAVLJE- Iskoristite svaku priliku za odmor.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Partner će biti oduševljen vašom spremnošću da se angažujete za njega. Slobodnim Devicama život bi mogla ući jedna osaba, čijom privrženosti i lojanošću ćete biti očarani. POSAO- U okviru svojih planova, možete predvideti sve detalje, što će doprineti da ne gubite vreme. ZDRAVLJE- Moguća je glavobolja.


♎ VAGA


LJUBAV – Ako vaš partner ima nekih problema, budite pažljiviji i znajte da svojom podrškom možete puno da pomognete. Slobodnim Vagama veče bi moglo da donese iznenadni susret sa jednom osobom. POSAO- Problemi koji su pred vama biće rešeni ali u ovom peridu imaćete jasan uvid na koga zapravo možete da se oslonite. ZDRAVLJE- Osećaćete se bolje.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ne dozvolite da vas poslovi odvoje od porodece i vremena u kome možete uživati sa njima. Slobodnim Škorpijama zvezde savetuju da date sebi dodatno vreme i razmislite o nekim svojim postucima na emotivnom planu. POSAO- Ako želite da izbegnete dodatna zaduženja, učinite to na što jednostavniji način, kako vam premišljanje ne bi oduzelo dodatno vreme. ZDRAVLJE- Izbegavajte brzu hranu.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Partner bi vas mogao inspirisati i zajednički bi ste mogli uneti određene novine u vašem domu. Slobodnim Strelčevima zvezde savetuju da razmotrite sve prednosti i mane pre nego svoju pažnju poklonite određenoj osobi. POSAO- Problemi neće nestati sami od sebe, pa se hrabro suočite sa izazovima koji su pred vama. ZDRAVLJE – Provedite što više vremena na svežem vazduhu.


♑ JARAC


LJUBAV- Na planu partnerstva očekujte poboljšanje odnosa i veće uzajamno razumevanje. Slobodnim Jarčevima povoljan momenat za jačanje već postojećih prijateljstava. POSAO- Imaćete podršku u svom okruženju, što će vas dodatno motivisati. ZDRAVLJE- Pozitivnom autosugestijom učinićete da se bolje osećate.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Jednom članu porodice će možda biti potrebna vaša dodatna pomoć ili pažnja. Slobodnim Vodolijama neke prilike će izmaknuti, ali će se istovremeno pojaviti nove. POSAO- Neke iznenande promene, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete. ZDRAVLJE- Ne dozvolite da vas obuzme emotivna preosetljivost.


♓ RIBE


LJUBAV- Finansijska situacija će se uskoro popravti, a partneru će biti drago ako vidi koliko se vi oko toga trudite. Slobodne Ribe bi trebalo da pronađu mir u svom srcu, kako bi se situacija na emotivnom planu sredila. POSAO- Ako imate prilike da uđete u novi posao, prihvatite bez oklevanja. ZDRAVLJE- Napetost bi se danas mogla pojačati, pokušajte da budete smireniji.