Dnevni horoskop za 2.4.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Svi poslovi vezani za trgovinu idu vam na ruku. Prodaja može biti iznad očekivanog. LJUBAV - Najviše će vam prijati kraća šetnja ili vožnja do obližnjeg mesta. Stiže vam poruka od osobe od koje se to nadate. ZDRAVLJE - Bolje vam je.


♉ BIK


POSAO - Prijatelji vam donose pozitivne vesti vezane za posao što će vas obradovati. Potrebna vam je pomoć jer ne možete sve sami obaviti. LJUBAV - Sa partnerom se odlično slažete, a povod njegovog dobrog raspoloženja mogu biti najavljeni dragi gosti. ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Iako biste radije izbegli saradnju sa ljudima iz daleka, danas vam se stvara baš takva mogućnost. LJUBAV - Povedite računa o svom rečniku i o garderobi koju nosite, jer baš to danas može zasmetati osobi do koje vam je stalo. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Pomažete poslodavcu ili šefu, tj. činite mu uslugu, a to neće proći bez naknadne nagrade. LJUBAV - Ako se budete odlučili za izlazak i provod imaćete oko sebe puno udvarača, ali sve što možete postići je tajni susret. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Ovo je odličan plan za utvrđivanje novog posla u sklopu onog koji trenutno obavljate. LJUBAV - Napišite ljubavnu poruku i predložite osobi koja vam se dopada da se večeras nađete. ZDRAVLJE - Dobro je.


♍ DJEVICA


POSAO - Previše ste dopustili sebi i trošili preko mere, a sada ste zabrinuti zbog dugova. Sami morate rešiti problem. LJUBAV - Izgledate prilično dobro, a mnogi kažu da ste popravili liniju i izgledate kao nikad do sada. Imate puno udvarača. ZDRAVLJE - Bavite se sportom.


♎ VAGA


POSAO - Ovo je jako dobar dan za pravljenje tajnih poslovnih planova sa ljudima od poverenja. LJUBAV - Razmišljate o odmoru i o tome kako bi bilo lepo da ste sada negde na moru...Ako ste to putovanje planirali ovih dana, pakujte kofere. ZDRAVLJE - Dobro je.


♏ SKORPIJA


POSAO -Vodite važne poslovne pregovore koji će vam se tek posle nekog vremena isplatiti. Sredite dokumentaciju. LJUBAV - Raspoloženi ste za provod i izlaske ali pod uslovom da imate šta da obučete jer vam je danas to veoma bitno. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas imate veliku pomoć kolega sa kojima radite. Dobre vesti stižu vam preko njih. LJUBAV - Partner remeti neke vaše planove a da se pri tom on ne poštuje vaše slobodno vreme. ZDRAVLJE - Otežena probava.


♑ JARAC


POSAO - Ovo je uspešan dan u kojem možete sklopiti nove i isplative poslove. Pozitivan dan za pravljenje novih ugovara i potpisivanje istih. LJUBAV - U centru ste pažnje jer privlačite suprotan pol dobrim raspoloženjem. Dve osobe se interesuju za vas. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♒ VODOLIJA


POSAO - Da li ste razmišljali da vaše proizvode ili posao kojim se bavite približite najmlađoj populaciji? Do bi moglo da se pokaže kao pravi marketinški podvig. LJUBAV - Dobijate poruku ili poziv da se susretnete sa osobom iz daleka koja vas je poželela. Uveče izađite u provod. ZDRAVLJE - Dobro vam je.


♓ RIBE


POSAO - Dobijate pozitivne vesti iz inostranstva. Moguć je i dobitak preko mlađe osobe iz daleka. LJUBAV - Partnerovo ponašanje vam je prekardašilo. Smatrate da vas on više ne volim istim intezitetom kao pre. ZDRAVLJE - Popravlja se.