Dnevni horoskop za 7.4.2023.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Dan protiče u lepom raspoloženju. Uspevate da završite sve svoje obaveze. Smeši vam se sreća u svemu što započnete. LJUBAV - Biće vam stalo da ostavite utisak na jednu osobu, ali ona se oduševljava samo materijalnim svetom. ZDRAVLJE - Povedite računa o ishrani.


♉ BIK


POSAO - Sasvim su izvesne manje neprijatnosti na poslu i to kroz mlađu žensku osobu. Ponekad morate priznati da niste u pravu. LJUBAV - Dobijate komplimente jedne osobe čije društvo vam prija. Vreme je da kažete dragoj osobi šta osećate prema njoj. ZDRAVLJE - Solidno je.


♊ BLIZANCI


POSAO - Teško vam da se izborite sa poslovnim obavezama i ljudima iz poslovnog okruženja. Želite da to podelite sa dragom osobom. LJUBAV - Dan je predodređen za razmenu nežnosti sa voljenom osobom. Jedna mlađa osoba vas posmatra. ZDRAVLJE - Dobro je.


♋ RAK


POSAO - Sve teče onako kako ste zamislili. Dobijate vesti koje ćw vas obradovati na ličnom planu. LJUBAV - Vaš stil odevanja danas pobuđuje interesovanje jedne osobe na koju ste ostavili dobar utisak. Poziv. ZDRAVLJE - Jedite više voća i povrća.


♌ LAV


POSAO - Da li ste primetili da su svi raspoloženi kada ste raspoloženi i vi?! Gajite i dalje takav trend. Dobitak. LJUBAV - U večernjim časovima može vam se javiti osoba koja neprestano razmišlja o vama. Dogovorite sastanak. ZDRAVLJE - Nije loše.


♍ DJEVICA


POSAO - Dobro se snalazite u većoj gužvi, kao i na poslovima gde je potrebno da odreagujete odmah. LJUBAV - Popodne želite da provedete u društvu dragih ljudi iz porodice. Sreća ukoliko ste u braku. Mogući gosti u domu. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Smatrate da od ljubaznosti nemate ništa. Prezirete i one koji su prema vama fini samo da bi imali neke koristi. LJUBAV - Danas vas obuzimaju razne sumnje. Nesigurni ste u partnera, kao i u to šta oseća prema vama. Moguć tajni ljubavni susret. ZDRAVLJE - Zanemarujete problem.


♏ SKORPIJA


POSAO - Vaš šarm, ljubaznost i dobra organizacija otvraju vam mnoga vrata. Ostavljate pozitivan utisak. LJUBAV - Bićete u centru pažnje gde god da se pojavite. Vaš izgled možete poboljšati i sa novim komadom garderobe. Ljubavni razgovor. ZDRAVLJE - Dobro je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Poslušajte savet mlađe ženske osobe koja ima više iskustva od vas. Vreme je da poradite na marketingu. LJUBAV - Jedna osoba vas danas može potražiti na poslu ili kontaktirati dok budete na radnom mestu. ZDRAVLJE - Nije loše.


♑ JARAC


POSAO - Iskorišćavate potencijale osoba sa kojima sarađujete. Preko njih možete proširiti svoj poslovni uticaj. LJUBAV - Veče je idealno za sve vrste okupljanja, ali i izalske i provod. Partner ima nešto u planu. ZDRAVLJE - Bez problema.


♒ VODOLIJA


POSAO - Neke poslove nećete uspeti da završite iz prve. Potrebno je da malo sačekate na nečiji odgovor. LJUBAV - Ako ste u braku, ovo je dan kada vas očekuju prijatni trenuci uz voljenu osobu, ali i uz ljude iz familije. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♓ RIBE


POSAO - Ostvarujete dobitak uz pomoć osoba kojima ste dragi i koji time žele da vam pokažu koliko im je stalo do vas. LJUBAV - Mlađa osoba razmišlja o vama. Moguć je ljubavni susret i razgovor. Neko će vam izjaviti svoju ljubav. ZDRAVLJE - Dobro je.