Dnevni horoskop za 21.5.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Povedite više računa o partnerovim osećanjima i upravljajte se prema tome. Slobodnim Ovnovima uspeh u zavođenju jedne osobe. POSAO- Bićete u prilici da se pokažete u pravom svetlu. ZDRAVLJE- Poboljšanje zdravstvenog stanja.


♉ BIK


LJUBAV- Ako ste u braku, mogli bi se ponovo pokrenuti neke ranije rasprave, pa se potrudite da izbegnete to kako ne bi situacija postala nepodnošljiva. Slobodnim Bikovima koji su zaljubljeni, dan će proteći u maštanju i pravljenu planova za budućnost. POSAO- Jedan razgovor će vas naterati da promenite nešto u svom poslovanju. ZDRAVLJE- Prijaće vam šetnja ili neki vid rekreacije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Mogli bi ste izazvati nemir u odnosu sa partnerom, ako previše vremena provodite bez njega. Slobodni Blizanci koji smatraju da su se prevarili u vezi jedne osobe, ne bi trebali da prepričavaju tračeve o tome, jer vam se to može „obiti o glavu“. POSAO – Povedite računa da danas ne uradite nešto što vašim pretpostavljenima može zasmetati. ZDRAVLJE- Pojačan unutrašnji nemir.


♋ RAK


LJUBAV- Zbog posla ili obaveza, nećete imati vremena da se posvetite partneru, onoliko koliko bi ste želeli da možete. Slobodni Rakovi ne bi trebali da dopuste da im ljubavni planovi ostanu samo u domenu mašte. POSAO- Uz određena prilagođavanja i spremnost da angažujete i nekog od kolega da vam pomogne, mogli bi ste sebe dosta rasteretiti. ZDRAVLJE- Nađite načina da ispraznite nagomilanu energiju.


♌ LAV


LJUBAV- Moguće su određene promene u partnerskom odnosu, pa preispitajte sada svoja osećanja. Slobodnim Lavovima će priželjkivati da im neko pobudi interesovanja i emocije, ali bez vaše inicijative, male su šanse da se to ostvari. POSAO- Izbegavajte da se dodatno zadužujute. ZDRAVLJE – Prijaće vam da se malo povučete i odmorite.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Ne dozvolite da članovima porodice posvetite toliko vremena, da zaboravite na svoje potrebe. Slobodnim Devicama zvezde savetuju da odrede jasne granice i ne dopustite da vam bilo ko isisava energiju. POSAO- Povedite više računa o međuljudskim odnosima na poslu, nekom će verovatno biti potrebna vaša pomoć. ZDRAVLJE- Osećaj teskobe, zbog nezadovoljstva nekim situacijama.


♎ VAGA


LJUBAV- Obrazložite partneru svoje namere, i budite odlučni da ih spovedete, ako ste sigurni da je to ono što sebi želite. Slobodne Vage neće imati strpljenja da isčekuju i čekaju, što vaše interesovanje može usmeriti u drugom pravcu. POSAO- Na poslu vas očekuje veća dinamika, što će vas sada u potpunosti okupirati. ZDRAVLJE- Mogući su reumatski problemi.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Ako ne odustajete od svog tvrdoglavog pristupa, partner bi se mogao povući, ali problem će i dalje ostati da postoji među vama. Slobodnim Škorpijama moguć je romantičan susret. POSAO- Neki vaš poslovni potez, sada će vam se isplatiti. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa kožom lica.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Ako smatrate da bi partner trebao da promeni ponašanje prema vama, reagujte na vreme, ali bez vikanja i svađe. Nekima, među slobodnim Strelčevima prilika da započnu tajnu vezu. POSAO- Povoljan period za donošenje odluka. ZDRAVLJE – Nađite načina da se malo opustite.


♑ JARAC


LJUBAV- U okviru porodice mogu nastati manji problemi, ali zahvaljujući vašoj prisebnosti brzo će biti rešeni. Slobodnim Jarčevima se može iznenada desiti da vas jedna osoba šarmira. POSAO- Uspeh mogu očekivati oni koji se bave podučavanjem drugih. ZDRAVLJE- Moguć je pad imuniteta.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- U partnerskom odnosu vladaće harmonija i bićete zadovoljni kako se stvari odvijaju. Slobodnim Vodolijama preispitivanje prošlosti neče doneti rasterećenje, umesto toga porazgovarajte sa prijateljem ili nekim ko vas dobro poznaje. POSAO- Da bi ste postigli finansijsku stabilnost, ne računajte na poslove koji su ne provereni, ma koliko zvučali privlačno. ZDRAVLJE- Budite oprezniji u saobraćaju.


♓ RIBE


LJUBAV- U partnerskom odnosu vi ćete biti u centru pažnje, a partner posvećen i nežan prema vama. Slobodim Ribama koje su zanesene jednom osobom, mogle bi se desiti veoma zanimljive situacije u kojima ćete uživati. POSAO- Ako u verujete u sebe, mogli bi ste sada iskoristiti jednu priliku i napredovat na poslu. ZDRAVLJE- Ukoliko ste planirali da napravite malu promenu u svom izgledu, to će učiniti da se osećate bolje.