Dnevni horoskop za 8.6.2023.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Posvetite više svog vremena partneru jer ćete imati prilike da provedete lepe trenutke. Slobodne Ovnove očekuje zanimljivi obrti na emotivnom planu jer će se poveaćati vaša moć ubeđivanja. POSAO- Povoljan period da započnete nov posao. ZDRAVLJE- Vašem organizmu je potrebno više akcije.


♉ BIK


LJUBAV- Pružite partneru još jednu šansu, ako ste ovih dana bili nezadovoljni njegovim ponašanjem, jer će to imati pozitivan odjek na vaš odnos. Slobodni Bikovi bi mogli danas da zasijaju, zbog povoljnog razvoja situacije na emotivnm planu. POSAO- Povoljno za one koji se bave poslovima vezanim za komunikaciju i međuljudske odnose. ZDRAVLJE- Dobro se naspavajte.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Ako ste prećutali partneru nešto, postoji mogućnost da danas to nasluti, pa se potrudite da ne dođete u nepriliku. Slobodnim Blizancima situacija na ljubavnom planu mogla bi se zakomplikovati jer neko ne želi da odustane od vas, iako vi niste spremni da se povinujete volji te osobe. POSAO- Ako razmišljate o promeni posla, sada bi mogla da vam se ukaže bolja šansa ako na tome istrajno radite. ZDRAVLJE- Prijaće vam boravak u prirodi i pomoći vam da se oslobodite nervoze.


♋ RAK


LJUBAV- Parner misli da ga zapostavljate, obratite na njega više pažnje. Slobodni Rakovi bi trebali da se povežu sa starim prijateljima, jer neko od njih bi vam sada mogao biti podrška u traženju srodne duše. POSAO- Manji problemi na finansijskom planu, pokušajte da racionalnije raspodelite svoj budžet. ZDRAVLJE- Bez većih tegoba.


♌ LAV


LJUBAV- Povoljan dan da provedete više vremena sa partnerom, ali nemojte zapostavljati njegove potrebe. Slobodni Lavovi će imati prilike da se večeras dobro provedu u većem društvu. POSAO- Nemojte se nervorati zbog sitnica i stvari koje nisu ključne za posao kojim se bavite. ZDRAVLJE- Štedite svoju energiju.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Pokušajte da smanjite svoje zahteve prema partneru, zarad mira u kući. Slobodne Device će imati sreće u nastojanju da se dopadnu jednoj osobi. POSAO- Jedna starija osoba će biti spremna da vam pomogne ili da vas obuči u nekoj veštini. ZDRAVLJE- Moguće su promene raspoloženja.


♎ VAGA


LJUBAV- Isplanirajte svoj dan tako da imate vremena i za porodici i za sebe, kako bi ste bili potpuno zadovoljni. Slobodne Vage će uživati u društvu osobe na koju imaju veliki uticaj i koja je spremna da vam ispunjava želje. POSAO- Na poslovnom planu vas očekuju pozitivne promene. ZDRAVLJE- Mogući su problemi sa cirkulacijom.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Partner će uspeti da vas danas oduševi jednim svojim gestom. Slobodnim Škorpijama kojima se udvara jedna osoba iz vatrenog znaka, prilika za susret pun strasti. POSAO- Povoljan dan z aone koji se bave umetnošću ili kreativnim zanimanjem. ZDRAVLJE- Moguće su manje komplikacije srčanim bolesnicima.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Zainteresovani ste da partnera pokrenete, ali morate pokazati i dozu strpljenja. Slobodni Strelčevi bi trebali da izbegavaju susret sa bivim parnerom, ako ne želite da opet prođete kroz istu priču, kojoj znate kraj. POSAO - Moguć je manji finansijski dobotak. ZDRAVLJE – Manje se brinite, više se smejte.


♑ JARAC


LJUBAV- Uživaćete danas u okviru svoje porodice. Slobodnim Jarčevima mogućnost da obnove staru vezu. POSAO- Povoljnan dan ako se bavite trgovinom. ZDRAVLJE- Smanjen nivo energije, pokušajte da okrepite svoje snage.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Karijera bo mogla nepovoljno da utiče na vaš odnos sa partnerom, nemojte doneti probleme sa posla i kući. Slobodnim Vodolijama prilika da uživate u društvu osobe suprotnog pola, prema kojoj krijete svoja osećanja. POSAO- Izgladite nesporazume na poslu ili sa kolegama. ZDRAVLJE – Budite oprezni u saobraćaju.


♓ RIBE


LJUBAV- Ako ste previše uplašeni za vašu vezu, pokušajte da pričekate i vidite kako će parner da se ponaša u narednom periodu. Slobodnim Ribama se gubi zainteresovanost, ali upravo suprotno tome, morate pojačati svoj drušveni život. POSAO- Uključite više kreativnosti u ono što radite. ZDRAVLJE – Bez ozbiljnijih zdravstvenih problema.