Dnevni horoskop za 12.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Shvatićete da se oslanjate na pogrešne ljude, te je najbolje da veći deo posla preuzmete na sebe. LJUBAV - Ako ste u kontaktu sa dve osobe u isto vreme, danas ćete razmišljati kako da prekinete s jednom od njih i da joj to saopštite na najblaži način. ZDRAVLJE - Bolovi u rukama.


♉ BIK


POSAO - Ovaj dan vam donosi puno aktivnosti, tenzije i preokreta. Danas se vaša volja sukobljava sa voljom vašeg pretpostavljenog. LJUBAV - Nakon stresnog dana stižete da se vidite i sa voljenom osobom. Pozovite voljenu osobu da vas poseti. ZDRAVLJE - Nervoza.


♊ BLIZANCI


POSAO - Na nečije provokacije odgovarate na diplomatski način. Rešeni ste da vas ništa ne izbaci iz takta. LJUBAV - Prijatelji očekuju da im se više posvetite. Oni kao da vam zameraju što imate malo vremena za njih. Moguć početak nove veze. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Stariji muškarac vam ukazuje na greške koje pravite na poslu. Prihvatite kritiku i pokušajte da se korigujete. LJUBAV - Vreme je da se odlučite za jednu od dve osobe sa kojima ste kontaktirali u prethodnom periodu. Pozovite prijatelje. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Žurite da sve svoje obaveze završite na vreme. Nemate uspeha u komunikaciji sa drugim ljudima. Jedan sastanak se odlaže. Dobijate kritike. LJUBAV - Najlepše će vam biti u društvu prijatelja koji se trude da vam ugode. Jedan od njih vam nudi svoju pomoć. ZDRAVLJE - Budite oprezni u vožnji. Moguća prehlada.


♍ DJEVICA


POSAO - Ako ste u privatnom biznisu potrebno je da otmete od konkurencije stručne i obrazovane ljude. LJUBAV - Imate mogućnost da se tajno sretnete sa jednom osobom. Od nečeg ozbiljnijeg trenutno nema ništa. ZDRAVLJE - Vodite više računa o svom zdravlju.


♎ VAGA


POSAO - U drugom delu dana očekuje vas mnogo posla. I pored problema koji nastaju i ograničenja uspevate da se izborite sa svima. LJUBAV - Osoba iz daleka vas je poželela. Vreme je da zakažete sastanak. Ako ste u braku, spakujte kofere i krenite na odmor. ZDRAVLJE - Problemi sa sinusima.


♏ SKORPIJA


POSAO - Kada svoj posao radite sa ljubavlju onda sigurno možete očekivati rezultate. Sreća vam se smeši, a dobijate i beneficije. LJUBAV - Jedna osoba iz vašeg okruženja vas sve više i više oduševljava. Mogućnost početka ljubavne veze. ZDRAVLJE - Problemi sa bubrezima. Pijte više vode.


♐ STRIJELAC


POSAO - Pruža vam se prilika da proširite svoj posao ili da pronađete posao koji vam odgovara. Mogućnost kraćeg putovanja. LJUBAV - Najsrećniji ste kada se vratite kući i kada vidite nasmejano lice voljene osobe. To vam uliva dodatnu energiju. ZDRAVLJE - Bolovi u želudcu.


♑ JARAC


POSAO - Danas ćete se više fokusirati na porodične obaveze i probleme. Mogućnost kraćeg i neočekivanog putovanja. LJUBAV - Obradujte partnera sa manjim poklonom ili sa nekim posebnim gestom koji će ga oduševiti. ZDRAVLJE - Bolovi u nogama.


♒ VODOLIJA


POSAO - Treba da se potrudite da razumete postupke drugih ljudi a ne samo da ih kritikujete. Kontrolišite svoje reakcije. LJUBAV - Najlepše će vam biti ako se danas osamite i dan provedete sa voljenom osobom u kućnom ambijentu. ZDRAVLJE - Nesanica.


♓ RIBE


POSAO - Danas do iražaja dolazi vaša neobičnost i originalnost. Najbolje radite pod najvećim tenzijama. Dobitak. LJUBAV - Počinjete da se zaljubljujete i zbog toga zapostavljate sve druge osobe koje vam se udvaraju. ZDRAVLJE - Dobro je.