Dnevni horoskop za 14.2.2024.horoskop


♈ OVAN


LJUBAV- Uključite partnera u svoje planove i vaš odnos će se znatno popraviti. Slobodni Ovnovi mogu očekivati dosta dinamike na društvenom planu. POSAO- Imaćete prilike da unesete konkretne promene, što će vam sada dosta prijati. ZDRAVLJE- Prijaće vam više fizičkih aktinosti.


♉ BIK


LJUBAV- Danas se možete osloniti na podršku porodice i to je ono što će vam biti najpotrebnije. Slobodni Bikovi možda neće biti oduševljeni reakcijom osobe koja vam se dopada, što će vas naterati da smislite nove načine kako da joj se približite. POSAO- Nije povoljan dan za pregovore i poslovne sastanke. ZDRAVLJE- Moguć je osećaj nedostatka energije.


♊ BLIZANCI


LJUBAV- Partner će biti spreman da izađe u suret vašim željama, pa se potudite da i vi odgovorite istom merom. Slobodni Blizanci bi trebali da prestanu da se opterećuju razmišljanjima, i umesto toga odete negde i zabavite se. POSAO- Budite ljubazni i saradljivi, jer će situacija na poslu, a možda i (ne)raspoloženje pretpostavljenog to zahtevati od vas. ZDRAVLJE- Nađite načina da se malo opustite.


♋ RAK


LJUBAV- Danas vam od velike koristi može biti savet partnera. Slobodni Rakovi mogu imati neprijatnosti zbog jedne osobe, sa kojom se vaš odnos završio, ali još uvek pokušavate da održite povremene kontakte. POSAO- Jedno je imati vizije, a drugo nerealna očekivanja, pravite razliku između te dve stvari. ZDRAVLJE- Unosite više svežih namernica u ishranu.


♌ LAV


LJUBAV- Ne odustajte da sa partnerom rešite problem koji se isprečio pred vama, čak i vaša voljena osoba želi da to sada stavi po strani. Slobodni Lavovi bi trebali da se preispitaju, da li ste sebi postavili prevelika očekivanja kada je ljubav u pitanju. POSAO- Neki saradnik ili kolega, sa kojim ste ranije sarađivali, mogao bi vam ponuditi novu saradnju ili angažovanje u novom projektu. ZDRAVLJE –Nedostatak određenih vitamina mogao bi se odraziti na koži.


♍ DJEVICA


LJUBAV- Parner će ceniti vašu iskrenost i otvorenost. Slobodnim Devicama svakodnevne aktivnosti sada ne dozvoljavaju da se u dovoljnoj meri posvetite svom emotivnom životu. POSAO- Oslonite se danas na pomoć i trudite se da sebe ne opretite previše. ZDRAVLJE- Nađite vremena za odmor.


♎ VAGA


LJUBAV- Nećete imati razumenavanja za partnerovu impulsivnost, jer vam je sada važno da sačuvate unutrašnji mir. Slobodnim Vagama prijaće razgovor sa osobom koja vam se čini bliskom na intelektualnom nivou. POSAO- Danas bi ste mogli da dobijete primamljive poslovne ponude, a zvezde vam savetuju da ne žurite da donesete konačnu odluku. ZDRAVLJE- Čuvajte se prehlada.


♏ SKORPIJA


LJUBAV- Na pomolu je romantična situacija sa partnerom, u kojoj bi ste mogli istinski uživati. Slobodne Škorpije, koje se viđaju intenzivno sa jednom osobom, mogli bi se suočiti sa zahtevom da vaš odnos izađe iz senke, što će za vas biti novi izazov. POSAO- Nova prilika za zaradom neće biti previše upadljiva, ali će se neminovno naći pred vama. i čekati da je prepoznate. ZDRAVLJE- U dobroj ste formi.


♐ STRIJELAC


LJUBAV- Večeras ćete imati iznenada priliku da se zabavite u društvu parnera, pa iskoristite to maksimalno. Slobodni Strelčevi bi mogli svojom veselošću privući jednu osobu kojoj će jako prijati vaš smisao za humor. POSAO- Ne hvalite se svojom spetnošću, posebno ne umećem izvrdavanja posla. ZDRAVLJE – Izbegavajte da često jedete između obroka.


♑ JARAC


LJUBAV- Neke partnerove reakcije, moge bi vas povrediti na neki način, pa se zapitajte šta je uzrok takvom ponašanju. Slobodni Jarčevi će uživati u razgovoru sa prijateljem, koji razume vaš pogled na svet i ljubav. POSAO- Nećete morati previše da se naprežete da bi ste ostvarili rezultate, ako ste do sada obavili sve korektno. ZDRAVLJE- Moguće su promene raspoloženja.


♒ VODOLIJA


LJUBAV- Samo vi možete usmeriti vašu vezu, zato se ne ustručavajte da od partnera tražite ono što mislite da vam pripada. Slobodne Vodolije bi mogle da nalete na osobu koja će im probuditi nove nade na planu ljubavi. POSAO- Ako mislite da bi bilo sve bolje kada bi ste se mogli usmeriti na nove poslove, samo traćite svoju energiju, zato se skoncentrišite i uspeh će biti zagarantovan. ZDRAVLJE – Uspostavite emotivnu ravnotežu.


♓ RIBE


LJUBAV- Spremnost da izađete u susret parneru i napravite neke ustupke, rezultat su porasta osećanja koje osećate. Slobodnim Ribama sada mašta postaje veoma aktivna, trudite se da balansirate između nje i stvarnosti u kojoj se nalazite kada je vaš ljubavni život u pitanju. POSAO- Na poslu je sada važno da razdvojite emocije i interese, i da se ne durite ako vam ne prijaju neke opaske vaših pretpostavljanih. ZDRAVLJE – Bez većih zdravstvenih komplikacija.