Dnevni horoskop za 21.2.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Danas ne bi trebalo da preduzimate značajne poslovne poteze jer nećete uspeti da ih realizujete na način koji ste zamislili. LJUBAV - Uveče odvojite vremena za sebe i voljenu osobu. Kada padne mrak, prošetajte se sa voljenom osobom parkom ili kraj neke vode, fontane ili jezera. ZDRAVLJE - Ne osećate se najbolje.


♉ BIK


POSAO - Danas možete naleteti na jednu krajnje neprijatnu osobu koja vam može pokvariti dan. LJUBAV - Sa partnerom je moguć sukob jer vi mislite da on nije dovoljno iskren prema vama. ZDRAVLJE - Ne radite teške fizičke poslove.


♊ BLIZANCI


POSAO - Poslodavac vam neće dati priliku da se danas odmarate i dremate kako ste zamislili. Dodatna obaveza i posao. LJUBAV - Ako ste se danas dogovarali da se vidite sa dragom osobom, budite spremni na nepredviđene okolnosti pa čak i na to da ona otkaže susret. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više tečnosti.


♋ RAK


POSAO - Pazite šta radite i kako se ponašate na poslu, jer vas neko posmatra ili može doći nenajavljen da bi vas proverio. LJUBAV - Prijatelji će vam predložiti da se vidite. Prijalo bi vam mesto sa uživo muzikom. ZDRAVLJE - Mučnina.


♌ LAV


POSAO - Ne očekujte danas pomoć od osobe iz daleka, jer on neće ispoštovati dogovor. LJUBAV - Partner je ljut na vas, ali će izbegavati otvoren sukob sa vama, kao i to, da vam kaže šta je to što mu smeta. ZDRAVLJE - Sunčanica.


♍ DJEVICA


POSAO - Ukoliko ste se danas nadali dobitku, verovatno ćete ostati bez njega. Dobijate lažno obećanje. LJUBAV - Ako već niste na moru, onda iznenadite voljenu osobu i predložite mu da vodite ljubav u kupatilu.... ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Jedva čekate da prođe ovaj dan, jer vam se uopšte ne radi. A moguće je da se ne osećate najbolje. LJUBAV - Ukoliko izađete sa prijateljima, to će zasmetati voljenoj osobi, te je moguća rasprava i ljutnja. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♏ SKORPIJA


POSAO - Budite danas pažljivi u radu sa klijentima jer možete napraviti propust na svoju štetu. Pazite da vas neko ne prevari. LJUBAV - Ne osećate se prijatno kada znate da ste vaš partner i vi, glavna tema razgovora ljudi na poslu. ZDRAVLJE - Ne osećate se najbolje. Posetite lekara.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ako budete dovoljno mudri danas ćete ostvariti dobitak koji je najbolje da odmah potrošite. LJUBAV - Reči drage osobe shvatićete pogrešno, te ćete ceo dan provesti neraspoloženi. ZDRAVLJE - Solidno je.


♑ JARAC


POSAO - Ukućani vam zadaju dodatni posao koji ćete vi želeti da eskivirate. Neko vas laže. LJUBAV - Vaši pokušaji da se večeras sretnete sa dragom osobom padaju u vodu. Neko se plaši da vam kaže istinu u lice. ZDRAVLJE - Nije loše.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas možete imati priliku da zaradite dodatnu sumu novca, ali ako budete previše pospani i lenji, ništa od toga. LJUBAV - Partner misli da vi nešto tajite od njega, pogotovu ako ste muški pripadnik ovog znaka. ZDRAVLJE - Prijaće vam muzika.


♓ RIBE


POSAO - Zanemarujete dugovanja s mišlju da ćete to lako srediti. Bežite od svoje odgovornosti. LJUBAV - Tek uveče ćete doći k sebi i tada ćete biti raspoloženiji za druženja i parntera. ZDRAVLJE - Loša ishrana.