Dnevni horoskop za 2.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Moguć je manji dobitak preko partnera ili ženske osobe iz porodice. Saradnici ili kolege ne rado vam izlaze u susret. LJUBAV - Dan je stvoren za razmenu nežnosti sa voljenom osobom, a posebno i prepodnevnim časovima. Tajni ljubavni sastanak. ZDRAVLJE - Potrebno je da se više relaksirate.


♉ BIK


POSAO - Ukoliko ste planirali poslovno putovanje ono može biti odloženo. Ako ne možete da pronađete važan dokument, niko drugi nije kriv zbog toga, do vas samih. LJUBAV - Danas ćete imati kontakte sa tajnom osobom koja vam se sviđa već duže vremena. ZDRAVLJE - Prijaće vam san.


♊ BLIZANCI


POSAO - Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ili očekujete neki odgovor iz daleka, dolazi do zastoja i problema. Neko vam plasira lažno opravdanje. LJUBAV - Prijatelji vam donose vesti vezane za osobu koja vam se dopada. Najlepše ćete se provesti u društvu vama poznatih osoba jer ćete biti opušteni. ZDRAVLJE - Solidno je.


♋ RAK


POSAO - Često se nađete u prednosti jer brže otkrivate šta je istina a šta je laž u odnosu na druge ljude, a tako će biti danas. LJUBAV - U toku dana partner ili draga osoba iskazaće vam na svojstven način svoju naklonost. Dan je povoljan za izlaske i provod. ZDRAVLJE - Dobro je.


♌ LAV


POSAO - Ponekad vas saradnici toliko nerviraju da vam je lakše da ne pričate sa njima nego da ulazite u raspravu. Uzdate se u dobru saradnju sa inostranstvom. LJUBAV - Jedna osoba iz daleka je iskreno zaintresovana za vas, ali vi se čudno ponašate. ZDRAVLJE - Moguća prehlada.


♍ DJEVICA


POSAO - Ukoliko planirate da krenete na poslovno putovanje, najbolje je da ga odložite za koji dan, jer ništa nećete postići. LJUBAV - Ako ste u braku, ovo je veče koje treba da iskoristite da sa partnerom nađete kompromis za sva pitanja koja vas danima muče. ZDRAVLJE - Povedite računa o ishrani.


♎ VAGA


POSAO - Danas ćete imati odličnu saradnju sa ženskim osobama, a preko njih su mogući i manji ustupci. Uspeh. LJUBAV - U toku ovog dana razmišljaćete o tajnoj osobi sa posla. Ako ste u braku, željni ste promene, ali danas nećete pričati o tome. ZDRAVLJE - Slabiji rad bubrega.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ovo je povoljan dan ako se bavite javnim poslom ili šou biznisom. Jedna osoba uporno želi da vam nešto saopšti ali vi ne želite da je čujete. LJUBAV - Osoba iz inostranstva vas je poželela. Ukoliko ste u braku, očekuje vas prijatno veče i popodne a moguć je i zajednički izlazak. ZDRAVLJE - Solidno je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Neoragnizovanost i nepoštovanje pravila na radnom mestu je ono što je ovih dana glavna tema razgovora. Slab promet u trgovini. LJUBAV - Veče ćete provesti okruženi lepim ženskim osobama koje će želeti da se druže i pričaju sa vama. Gosti u domu. ZDRAVLJE - Više se odmarajte.


♑ JARAC


POSAO - U toku dana moguć je novčani dobitak. Pravite poslovno - finansijske planove. Jedna osoba ne pristaje na vaše uslove ili ideje. LJUBAV - Ima li šta lepše nego kada dve osobe zajedno pripremaju obrok u kuhinji?! Ako vam već nije do toga, predložite partneru da izađete negde na večeru. ZDRAVLJE - Smanjite unos slatkiša.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas ćete biti u lepom društvu. Još uvek nije momenat da iznosite svoje mišljenje ili da sklapate ugovore, jer ako to danas učinite nešto može krenuti naopako. LJUBAV - Partner vam posvećuje pažnju a moguć je i manji dobitak preko voljene osobe. Lepo veče provešćete u vašem domu. ZDRAVLJE - Budite oprezni u saobraćaju.


♓ RIBE


POSAO - Danas ćete pokušati da diplomatskim putem nađete kompromisno rešenje, ali problem je što vas niko neće poslušati. LJUBAV - Osoba kojoj se dopadate pronaćiće način da vas kontaktira i da vam pokaže koliko često razmišlja o vama. ZDRAVLJE - Solidno je.