Dnevni horoskop za 8.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Od ranog jutra nećete funkcionisati najbolje... Kao da se niste dovoljno naspavali i odmorili se. LJUBAV - Iz potaje posmatrate jednu osobu koja vas je zainteresovala i svojom pojavom i svojom inteligencijom. ZDRAVLJE - Nije najbolje.


♉ BIK


POSAO - Ne volite da radite pod pritiskom i tenzijom. Ako budete žurili, napravićete propuste koje će biti potrebno ispravljati. LJUBAV - Smatrate da se jedna osoba sa kojom ste u kontaktu, lažno predstavlja. Stavite je na testiranje. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više sna.


♊ BLIZANCI


POSAO - Mlađa ženska osoba želi da vam pomogne ali ne zna kako ili za tako nešto trenutno nije u mogućnosti. LJUBAV - Možete upoznati novu osobu koja će vas više zainteresovati nego sadašnji partner. Razmišljate o raskidu. ZDRAVLJE - Posetite zubara.


♋ RAK


POSAO - U ovom periodu se plašite svake promene, a ona je neophodna. Dobijate pomoć i podršku autoriteta. LJUBAV - Danas možete saznati šta jedna osoba misli o vama ili šta je pričala o vama. To će dosta promeniti vaše mišljenje. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Dobijate vesti koje će vas iznenaditi. Morate reagovati brzo kako biste zadržali postojeće pozicije. LJUBAV - Osoba iz daleka se u tajnosti raspituje o vama ili vam tajno posećuje profil na Facebook-u. ZDRAVLJE - Čuvajte srce.


♍ DJEVICA


POSAO - Vreme je za promene na poslu koje vam možda neće odgovarati. Neko vas poćuruje. LJUBAV - Više slušajte muziku ili gledajte romantične filmove. To će u vama probuditi emocije i strastvenost. ZDRAVLJE - Prijaće vam začinjena hrana.


♎ VAGA


POSAO - Ako ste zaposleni u zdravstu ovo je dan kada vas očekuje dosta posla. Jedna mlađa osoba će vas iznenaditi. LJUBAV - Partner sve više razmišlja o tome šta je bolje - da insistira na nekim promenama koje će poboljšati vašu vezu ili je bolji raskid. ZDRAVLJE - Posetite lekara na prve znake bolesti ili prehlade.


♏ SKORPIJA


POSAO - Svesni ste da su promene neminovne, a ovo je dan koji će potvrditi vaše mišljenje. Neočekivane vesti. LJUBAV - Sentimentalno ste raspoloženi. Uveče izađite ukoliko ste slobodni, jer je moguć ljubavni susret. ZDRAVLJE - Više se bavite sportom.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ovih dana osećate tenziju kada je posao u pitanu. Šef vas požuruje i prebacuje na vas još više obaveza. LJUBAV - Partner pravi izmene u domu. Novosti kroz porodicu i ukućane. Možete imati nenajavljene goste. ZDRAVLJE - Potrebno vam je više odmora.


♑ JARAC


POSAO - Izbegavajte nepromišljene kupovine. Moguć neočekivani trošak. Ženska osoba vas može obradovati manjim poklonom ili ustupkom. LJUBAV - Jedna osoba se zainteresovala za vas, ali ne zna kako da vam to saopšti. Morate joj pružiti malo podstreka. ZDRAVLJE - Nije loše.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas ostvarujete zaradu samo ako budete dovoljno brzi i fleksibilni. Promenite mišljenje. LJUBAV - Vaše ponašanje i odgovori koje ste davali jednoj osobi prouzrokovalo je to da ona odustane od vas. ZDRAVLJE - Bolovi u želudcu.


♓ RIBE


POSAO - Situacija na poslu danas vam se čini da je relativno mirna. Ne želite da se mešate u odluke jednog člana porodice. LJUBAV - Mlađa osoba koja vam se do sada predstavljala kao prijatelj može vas iznenaditi sa svojim otvorenim predlogom. ZDRAVLJE - Solidno je.