Dnevni horoskop za 9.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Očekuje vas dosta posla u kući, ali nemate dovoljno energije da ih sve završite. LJUBAV - Partner je danas posebno pažljiv prema vama. Dobro se slažete i sa ženskim osobama iz porodice koje će želeti da vas obraduju. ZDRAVLJE - Solidno je.


♉ BIK


POSAO - Razmišljate da napravite novi raspored u kuću ili na radnom mestu. Moguće kraće putovanje. LJUBAV - Ovo je dan kada ćete biti bliski sa svojom porodicom, a posebno prema bratu, sestri, rođacima.... ZDRAVLJE - Dobro je.


♊ BLIZANCI


POSAO - I dok ste kući razmišljate o svojim poslovnim planovima. Prijaće vožnja ili šetnja do bliske osobe iz porodice. LJUBAV - Ukoliko niste u vezi, pozovite dragu osobu ili joj napišite poruku. Maštate o susretu sa voljenom osobom. ZDRAVLJE - Što više vremena provodite na svežem vazduhu.


♋ RAK


POSAO - U vašem domu sve mora da bude na svom mestu, inače se nećete osećati prijatno. Bacite se na veliko raspremanje. LJUBAV - Danas će do izražaja doći vaša kulinarska umeća. Ukućani će biti zadovoljni. Pravite prijatnu atmosferu. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Imate dobru komunikaciju sa ljudima oko sebe, ali danas će vam više prijati da se osamite. LJUBAV - Iako je ovo dan koji je najbolji za jačanje porodičnih odnosa, više ćete uživati u mirnom kutku vašeg doma. ZDRAVLJE - Izbegavajte alkohol. Naspavajte se.


♍ DJEVICA


POSAO - Želeće da sa prijateljima podelite poslovna dešavanja i brige. Ako ste bliski sa kolegom sa posla, pozovite ga u goste. LJUBAV - Kada obavite sve obaveze posvetite se partneru i vašim zajedničkim, kućnim prijateljima. ZDRAVLJE - Dobro je.


♎ VAGA


POSAO - Vaši talenti dolaze do izražaja. Imate podršku dragih ljudi, a to vam danas mnogo znači. LJUBAV - Raspoloženi ste za druženja, izlaske, provod i svaku vrstu zanimljivih predloga. Uveče izađite. ZDRAVLJE - Bez većih problema.


♏ SKORPIJA


POSAO - Ženska osoba iz daleka ima u planu neke nove poslove i ideje koje želi da podeli sa vama. LJUBAV - Sjajno ste raspoloženi i zračite posebnom energijom a to najviše osećaju vaš partner i porodica. ZDRAVLJE - Dobro je.


♐ STRIJELAC


POSAO - Danas možete realizovati kraće putovanje. Imate dobru komunikaciju sa mlađim osobama. LJUBAV - Strastveni ste i zračite samopouzdanjem. Razgovor sa partnerom vam prija. Pozovite prijatelje kod vas u goste. ZDRAVLJE - Problemi sa varenjem.


♑ JARAC


POSAO - Nemojte biti previše statični, nego se ponudite članovima porodice da im pomognete koliko je u vašoj moći. LJUBAV - Partner na sve načine pokušava da skrene pažnju na sebe jer ste ga prethodnih dana zapostavili. Očekuje vas prijatno i romantično veče. ZDRAVLJE - Promenite način ishrane.


♒ VODOLIJA


POSAO - Pronalazite slobodno vreme kako biste završili obaveze u domu. Želećete da vaša kuća zablista. LJUBAV - Predveče se obavezno prošetajte ili se odazovite pozivu prijatelja jer vas čeka prijatno druženje. ZDRAVLJE - Bolovi u donjem stomaku.


♓ RIBE


POSAO - U toku prve polovine dana bićete opušteni jer mislite da imate dovoljno vremena da obavite sve neophodno. Popodne krećete u akciju raspremanja kuće ili radnog prostora. LJUBAV - Razmišljate o novoj osobi koja vam se udvara. Još uvek ste pod utisku od jučerašnjeg dana. ZDRAVLJE - Moguća je prehlada.