Dnevni horoskop za 12.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Ako ste zaposleni u građevini, ovo je dan kada možete započeti novi projekat. Fale vam određeni dokumenti. LJUBAV - Danas niste raspoloženi da slušate partnerovo jadikovanje. Pozovite prijatelje i posvetite se njima. ZDRAVLJE - Prehlada se vraća.


♉ BIK


POSAO - Razmišljaćete kako da se što pre vratite kući jer vam se danas ne radi. LJUBAV - Ukoliko ne dozvolite drugim ljudima da vas ometaju, možete provesti lepo i ugodno veče sa partnerom. ZDRAVLJE - Glavobolja.


♊ BLIZANCI


POSAO - Poslodavac najavljuje izmene na poslu sa kojim se vi ne slažete. Najveći deo posla obavićete na miru, daleko od svih. LJUBAV - Osoba koja vam se dopada vas zavlači i verovatno ima nekog drugog u planu. Usamljeni ste. ZDRAVLJE - Bavite se sportom.


♋ RAK


POSAO - Brzo ćete obavite sve poslovne obaveze da bi mogli što pre da se posvetite i obavezama u domu. LJUBAV - Niste raspoloženi za izlaske. Više će vam prijati da veče provedete sa prijateljima u svom domu. Razmišljate o jednoj starijoj osobi. ZDRAVLJE - Nije loše.


♌ LAV


POSAO - Ukoliko pregovarate sa inostranstvom, potreban je oprez, jer vas neko laže. Razmišljate o podizanju kredita ili pozajmici. LJUBAV - Partner ima u planu da napravi izmene u vašem domu. I vi se slažete, mada ste zabrinuti kako da sve uskladite finansijski. ZDRAVLJE - Visok pritisak.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas nećete uspeti da obezbedite finansijsku podršku za nove poslovne projekte. Poziv iz inostranstva. LJUBAV - Danas ćete biti raspoloženi jer ćete moći da se posvetite onima koje volite. Moguć je i zajednički izlazak sa partnerom. ZDRAVLJE - Nervoza.


♎ VAGA


POSAO - Danas je moguć manji finansijski dobitak. Kada se budete vraćali sa posla, ne zaboravite da kupite sve potrebne namirnice. LJUBAV - Partner razmišlja o promena na poslu koje ga očekuju. Niste dovoljno iskreni prema voljenoj osobi. ZDRAVLJE - Moguća je prehlada.


♏ SKORPIJA


POSAO - Osmislili ste da u toku ovog dana završite sve što imate, kako bi sutra mogli da uživate. Odlažete kraći put. LJUBAV - Tokom večeri bićete napeti, a vesti koje dobijate preko prijatelja i vas čine nervoznim. ZDRAVLJE - Slabo varenje.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ovo je dan kada ćete zabušavati. Zašto da radite kada niko drugi ne radi?! Samo ste fizički prisutni. LJUBAV - Jedva čekate da se pojavite u novoj garderobi pred osobom koja vam se dopada. Uveče obavezno izađite. ZDRAVLJE - Dobro je.


♑ JARAC


POSAO - Vrlo lako možete zaboraviti da obavite jedan poziv ili da zagubite dokument. LJUBAV - Dan ćete provesti u krugu porodice. Moguće je i razmišljanje i dogovori vezani za renoviranje ili ulepšavanje doma. ZDRAVLJE - Prehlada.


♒ VODOLIJA


POSAO - Danas svojom nepažnom možete propustiti važan telefonski poziv. Moguće odlaganje kraćeg puta. LJUBAV - Preko dana bićete fino raspoloženi za razgovor sa partnerom,ali u večernjim časovima bićete neraspoloženi i odbojni prema partneru. ZDRAVLJE - Nije loše.


♓ RIBE


POSAO - Moguć je manji dobitak koji će vam taman zaleći da platite dug. Ako ste u partnerskom poslu, niste pošteni prema saradniku. LJUBAV - Ovo je dan kada će partner insistirati da promenite životne navike i preuzmete veću odgovornost. ZDRAVLJE - Bolovi u zglobovima.