Dnevni horoskop za 13.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Imate utisak da posao stagnira i da je, sve što uradite, pogrešno. Moguć je manji dobitak. LJUBAV - Partner je ljubomoran jer misli da vam se neko drugi dopada, zbog toga što previše pažnje posvećujete zgodnim osobama oko vas, a on to vidi. ZDRAVLJE - Čuvajte pluća.


♉ BIK


POSAO - Ako vam se danas neko bude žalio da naše usluge ili bude želeo da uputi reklamaciju, nemojte odmah padati u vatru. LJUBAV - Imate veliki uticaj na partnera i sve što kažete on vam poveruje. Ako ste slobodni, napište poruku ili pozovite dragu osobu. ZDRAVLJE - Prehlada.


♊ BLIZANCI


POSAO - Jedna osoba će vas izbaciti iz takta. Čudićete se zlobi drugih ljudi i tome šta su u stanju da kažu i urade. LJUBAV - Skoni ste tajnim ljubavnim vezama. Ako pristanete na nju, vodite računa da o tome nikome ne govorite a posebno ne kolega sa posla. ZDRAVLJE -Skloni ste virusnim infekcijama.


♋ RAK


POSAO - Prepušteni ste sami sebi, pa se morate snaći kako biste obavili sve što je neophodno. Skenirajte viruse u računaru. LJUBAV - Svesni ste da prethodnih dana niste toliko vodili računa o svom izgledu. Sada je vreme da to promenite i skrenete pažnju suprotnog pola na sebe. ZDRAVLJE - Popravlja se.


♌ LAV


POSAO - Ne možete da vratite dug, zato što i vama duguju. Dobijate pohvale za svoj rad od jedne ženske osobe. LJUBAV - Ovo je dan koji vam uliva dobro raspoloženje i donosi sreću u partnerskim odnosima. Nesporazumi sa ostalim članovima domaćinstva. ZDRAVLJE - Proverite rok namirnica.


♍ DJEVICA


POSAO - Nikako ne možete da savladate,tj. da naučite sve potrebno na poslu. Pitajte prijatelje za savet. Osoba iz daleka pogrešno tumači sve što kažete. LJUBAV - Dan možete provesti sa prijateljima koji će želeti da sa vama podele svoje tajne. Preko prijatelja možete upoznati novu osobu koja će vam se dopasti. ZDRAVLJE - Nije loše.


♎ VAGA


POSAO - Danas možete ući u sukob sa autoritetima i to zbog osoba sa kojima radite. Autoritet misli da ga vi iskorišćavate. LJUBAV - Osećate veliku privlačnost prema jednoj tajnoj osobi sa kojom se potajno dopisujete. ZDRAVLJE - Posetite lekara.


♏ SKORPIJA


POSAO - Saradnja sa inostranstvom se intezivirala. U planu imate nove projekte koji se mogu isplatiti. LJUBAV - Partner je grub u komunikaciji i u afektu vam može reći nešto što će vas povrediti. Slobodne škorpije, dopada vam se osoba iz inostranstva. ZDRAVLJE - Proverite krvnu sliku.


♐ STRIJELAC


POSAO - Dajete lažna obećanja da biste osigurali svoje poslovne pozicije. Mnogi smatraju da ste vi krivi zbog toga što vam posao trenutno loše ide. LJUBAV - I dok budete na poslu mislićete o jednoj osobi koja vam se dopada. Prijaće vam da sami odete negde na piće. ZDRAVLJE - Moguća je prehlada.


♑ JARAC


POSAO - Pokušaćete da izbegnete jednu lepo upakovanu, ali u principu, veoma nepristoju poslovnu ponudu. LJUBAV - Partneru prećutkujete ono za šta smatrate da ne mora da bude upućen. ZDRAVLJE - Dobro je.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ako ste u partnerskom poslu, saradnik će vas novčano oštetiti, a da vi to i ne primetite. LJUBAV - Partner će tražiti od vas da sada vi platite sve obaveze. Obradovanje preko ženske osobe iz porodice. Slobodne Vodolije, očekujte anonimni poziv ili poruku. ZDRAVLJE - Uzimajte više vitamina.


♓ RIBE


POSAO - Ovo je dan kada ćete više biti okrenuti obavezama u kući nego onima sa posla. Prijatni ste u komunikaciji i delujete sigurni u sebe. LJUBAV - Ne zna se ko više laže, partner ili vi. Ako ste slobodni, ovo je dan kada možete uspostaviti finu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Napišite poruku. ZDRAVLJE - Bolovi u lumbalnom delu.