Dnevni horoskop za 14.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Prvi deo dana proćiće bez nekih većih trzavica i dešavanja, dok ćete kako dan bude odmicao, imati sve više energije za obavljanje posla. LJUBAV - Moguć je susret sa starim zajedničkim prijeteljem. Veče donosi bolje raspoloženje i prijatne trenutke uz voljenu osobu. ZDRAVLJE - Moguća je glavobolja.


♉ BIK


POSAO - Razmišljanje o obnovi stare saradnje. Smatrate da su provereni saradnici najbolje poslovne rešenje. Dobitak. LJUBAV - Moguć je kraći susret sa prijateljima koji biste najradije izbegli. Odlično slaganje sa voljenom osobom ako ste u vezi. ZDRAVLJE - Vodite neuredan život.


♊ BLIZANCI


POSAO - Danas vam je potrebna dodatna doza strpljenja jer su moguća kašnjenja i odlaganja koja će na kratko poremetiti neke vaše planove LJUBAV - Jedna mlađa osoba predlaže vam tajni susret. Pogrešan telefonski poziv ili skriveni broj. ZDRAVLJE - Skloni ste prehladi.


♋ RAK


POSAO - Podršku osobe iz inostranstva možete dobiti samo ako budete dovoljno mudri da vodu okrenete na svoju vodenicu. LJUBAV - Zadovoljni ste jer uz partnerovu pomoć napokon uspevate da rešite jedno porodično pitanje ili pitanje vezano za stambeni prostor. ZDRAVLJE - Solidno je.


♌ LAV


POSAO - Ostvarujete uspeh ukoliko je vaš posao na neki način vezan za muziku ili umetnost. Autoritet ne primećuje vaš trud. LJUBAV - Povoljan dan u kojem ćete moći da izgladite odnose sa bivšim partnerom. Ipak, niste sigurni da li je pametno da obnovite staru vezu. ZDRAVLJE - Nije loše.


♍ DJEVICA


POSAO - Danas uopšte ne izgledate lenji i nezainteresovani za obavljanje posla. Pokazujete se kao veoma pravedena osoba. LJUBAV - Volite da se dobro organizujete kako biste stigli da se pored velikog broja obaveza uskladite sa partnerom. Ne trpite kašnjenje. ZDRAVLJE - Prehlada.


♎ VAGA


POSAO - Potrebno je da saslušate predlog jedne obrazovane osobe vezano za zaradu. Partneru je potrebna pomoć. LJUBAV - Voljena osoba u vama budi jake emocije koje ne umete da sakrijete iako se trudite u tome. Strastveno veče. ZDRAVLJE - Posetite ginekologa ili urologa.


♏ SKORPIJA


POSAO - U toku razgovora i pregovora dosta se uzdate u vašu dobru procenu sagovornika koja se bazira na psihologiji. LJUBAV - Za veče birate kućnu varijantu, posebno ukoliko se nalazite u ozbiljnoj ljubavnoj vezi ili braku. ZDRAVLJE - Manji problemi sa hormonima.


♐ STRIJELAC


POSAO - Delujete nesigurno jer niste sigurni da vučete prave poteze. Kako dan bude odmicao regenerisaćete energiju za nove radne pobede. LJUBAV - U toku ovog dana razmišljaćete o jednoj osobi iz vaše prošlosti zbog čega ćete poželeti da obnovite vezu s njom. ZDRAVLJE - Nije loše.


♑ JARAC


POSAO - Danas imate dobre izgledete da ostvarite dodatnu zaradu, a time i da vratite dug o kojem dugo vremena razmišljate. LJUBAV - Partner tačno zna šta treba da kaže kako bi u vama probudio strast koju nesvesno potiskujete. Ljubavni susret. ZDRAVLJE - Nije loše.


♒ VODOLIJA


POSAO - Ostvarujete manji dobitak. Moguća je obnova saradnje sa osobom iz daleka. LJUBAV - Napokon se nešto dešava jer osoba koja vam se dopada pokazuje veću zainteresovanost nego što ste očekivali. Zakažite neobavezan sastanak. ZDRAVLJE - Solidno je.


♓ RIBE


POSAO - Zabrinutost zbog promenljive finansijske situacije ne da vam ni tren mira zbog čega se još više tudite. Neko vas provocira. LJUBAV - Bivša ljubav koju pokušavate da zaboravite ponovo se vraća u vaš život. Lako praštate. ZDRAVLJE - Koristite preparate napravljenje na biljnoj bazi.