Dnevni horoskop za 15.3.2024.horoskop


♈ OVAN


POSAO - Osoba koja vam do juče nudila poslovnu saradnju može se predomisliti u zadnji čas. Ta informacija dočekaće vas nespremne. LJUBAV - Razmišljate da ponovo pozete jedna osobu prema kojoj ste juče bili hladni i odbojni. Menjate mišljenje i pružate drugu priliku. ZDRAVLJE - Stres.


♉ BIK


POSAO - Razmišljate da ponovo obnovite jedan posao koji se nekada pokazao kao solidno isplativ. LJUBAV - Počeli ste da se dvoumite. Imali ste prevelika očekivanja prema jednoj osobi, a sada pod uticajem druge osobe počinjete da menjate mišljenje. ZDRAVLJE - Prehlada vam se vraća.


♊ BLIZANCI


POSAO - Vaša najveća slabost je što se sporo prilagođavate izmenama i novonastalim situacijama. Prijateljim vam prenose važnu informaciju. LJUBAV - Danas ne bi trebalo da preuzimate ništa značajno, jer svaka nagla reakcija vodi u propast. Strpite se. ZDRAVLJE - Više se bavite sportom.


♋ RAK


POSAO - Ne možete da sedite na dve stolice. Dok ne završite stari posao, nećete uspeti da započete drugi. Vreme je za donošenje konačne odluke. LJUBAV - Partner i vi se ovih dana uopšte ne slažete. On pokušava da vas spusti na zemlju, jer je to dobro za vas, a vi se ljutite i nervirate. ZDRAVLJE - Zubobolja.


♌ LAV


POSAO - Ovo je dan koji tera na akciju i promene. Jedan prijatelj ima veliki uticaj na vas jer vas ohrabruje za nešto za šta vi nemate dovoljno hrabrosti. LJUBAV - U jednom trenutku ste bili rešeni da voljenoj osobi oprostite i zaboravite sve greške, ali jedna situacija će vas naterati na suprotno. ZDRAVLJE - Nije loše.


♍ DJEVICA


POSAO - Imali ste utisak kao da vas je napokon krenulo, ali sada se pojavljuju novi problemi koje vučete iz prošlosti. Menjajte politiku. LJUBAV - Možda ste partneru dali razlog za sumnju i ljubomorisanje pa se on zbog toga danas tako ponaša. ZDRAVLJE - Solidno je.


♎ VAGA


POSAO - Nije uvek moguće spojiti lepo i korisno, iako ste mislili suprotno. Potrebno je da preuzmete na sebe veću odgovornost. Ako je motiv novac, onda vam to neće biti problem. LJUBAV - Glas o jednoj osobi unosi nemir u vaš emotivni život i time pravi konfuziju. Pokušavate da ne budete ljubomorni. ZDRAVLJE - Stres.


♏ SKORPIJA


POSAO - Možete da se trudite koliko god hoćete, ali sve vam je džaba kada od toga nemate finansijske koristi. Jedan posao neće vam biti plaćen. LJUBAV - U domu možete očekivati goste iako se tome niste nadali. Partner obnavlja staro prijateljstvo. ZDRAVLJE - Nije loše.


♐ STRIJELAC


POSAO - Ovaj dan donosi velike promene. Jedna osoba pokušava da utiče na vas, ali vi ste taj od koga sve zavisi. Starija osoba vas je izdala, iako vi za to još ne znate. LJUBAV - Vreme je da kažete sve što vam odavno leži na duši. Samo tako ćete uspeti da povratite naklonost i ljubav te osobe. ZDRAVLJE - Kanališite toliko energiju.


♑ JARAC


POSAO - Ponekad je potrebno da poslušate svoju intuiciju. Ono što danas budete rekli u šali vezano za budućnost, može se ostvariti. LJUBAV - Niste raspoloženi za neko dublje vezivanje i toga ste tek danas svesni. ZDRAVLJE - Slabo spavate.


♒ VODOLIJA


POSAO - Veoma ste oštri u komunikaciji. I grlati. Ne dozvoljavate drugoj strani da dođe do reči i kaže nešto u svoju odbranu. LJUBAV - Odijate silne ljubavne ponude a ni sami ne znate zašto. Ne rušite mostove za sobom jer se možete predomisliti. ZDRAVLJE - Solidno je.


♓ RIBE


POSAO - Ako pozajmite novac prijatelju, nemojte se nadati da će vam biti vraćen. Manji dobitak. LJUBAV - Jedna osoba nikako ne želi da odustane od vas. I pored vašeg odbijanja, ona je opet tu... ZDRAVLJE - Zdravije se hranite.