Zaljubila se u fudbalera, a nije Vlahović!


16.12.2022 12:04


Pevačica Aleksandra Mladenović priznaje da se razočarala u ljubav tokom 2022. godine, ali da isto tako ne gubi nadu kada je u pitanju 'onaj pravi'.Pevačica napominje da je spremna da se skrasi, ako naiđe onaj pravi.
 

- Kakav ludi kamen, kad mi bog pošalje pravog muškarca onda ću da se skrasim i smirim. Do tada vredno radim na novim pesmama, muškarca nema ni na vidiku. Kao i svaka ženska osoba od princa dobijem na kraju konja - ispričala je Aleksandra.


- Dosta kolega mi piše. Ljubavne poruke, komplimenti... Nisam toliko glupa da ne mogu da provalim o čemu se radi. Volim i mlađe i starije, nema tu kod mene biranja. Ali više volim mlađe - ističe pevačica.

- Ima jedan fudbaler koji mi je zapao za oko. U reprezentaciji je, nije neka liža liga. Samo mi je simpatičan. Nemam nikakav kontakt. Sretnemo se često na privatnim veseljima, ali se ne pratimo na Instagramu. Verovatno i ne zna da mi je on simpatičan. Nije u pitanju Dušan Vlahović, on mi se ne dopada - zaključuje Aleksandra Mladenović.Izvor: Kurir
Foto: Kurir