Mučki napadnut Nebojša Vukanović u restoranu u Foči


25.07.2023 11:38


Predsjednik Liste za pravdu i red i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske nebojša Vukanović napadnut je fizički danas u jednom restoranu u Foči. Vukanovićevo svjedočenje prenosimo u cjelosti. 



Dok sam sa Đorđom Vučinićem i prijateljima ručao danas na Brionima kod Foče, iznenada me je napao izvjesni Kiki Pavlović, rođeni brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, ranije Nacionalnog parka Sutjeska.

 

Od ranije već je u više navrata prijetio, dobacivao i pokušao da me napadne, ali sam ga ignorisao i nisam nasjedao na provokacije niti prijavljivao policiji dok nije došlo do fizičkog napada i sukoba.

 

Pavloviću je neko očigledno rekao da sam u restoranu Brioni kod Foče, pa je došao, po riječima konobara vrtio se i raspitivao gdje sam, a onda čekao da krenem do VC-a pa da mučki napadne. Veći sukob spriječili su konobari, a Kiki se udaljio uz psovke i prijetnje, nezadovoljan što sam pisao o njegovom rođenom bratu direktoru, kriminalu i zloupotrebama u Nacionalnom parku Sutjeska i Hidroelektrani Bistrica.

 

Pavlović je kadar i blizak saradnik Luke Petrovića, koji ga je postavio na funkciju, a činjenica da radnici Nacionalnog parka Sutjeska mjesecima protestvuju i da pola godine čekaju platu, najbolji je dokaz koliko sam govorio istinu.

 

Slučaj sam prijavio policiji, koja je i ovaj put reagovala brzo i korektno, razgovarao sam i sa komandirom Policijske stanice Foča, a ostaje da se vidi kako će Pavlović biti kažnjen. Ovaj incident u Foči dogodio se samo dvije nedelje nakon napada i incidenta sa Slavkom Vučurevićem u Trebinju, te incidenata sa Stevandićem u Narodnoj skupštini Republike Srpske, iskušenja i provokacije su stalne ali mora se izdržati.

 

 


Izvor: nebojsavukanovic.info
Foto: nebojsavukanovic.info